Telesol Noticias
Politica

Відкриття вартості євро в Панамі на 15 березня з EUR до PAB

Євро сплачується на відкритті на 1,11 балбоа , тому він представляв зростання на 1,73% порівняно з вартістю попереднього дня, яке становило 1,09 балбоа.

Упорівнянні з прибутковістю останніх семи днів євро ознаменував зростання на 4,51%; навпаки, за рік він все ще накопичив падіння на 5,69%. Аналізуючи ці дані з попередніми днями, це змінює напрямок попереднього результату, коли це призвело до зменшення на 2, 2%, демонструючи, що останнім часом він не в змозі закріпити чітку тенденцію. Що стосується волатильності останніх днів, то вона явно вища, ніж накопичена за останній рік, так що значення змінюється більше, ніж загальна тенденція.

Нащорічному фото євро змінився на максимум 1,14 балбоа, тоді як найнижчий рівень становив 1,06 бальбоа. Євро ставиться ближче до свого максимуму, ніж до свого мінімуму.

Панамська

Бальбоа є законним платіжним засобом в Панамі , а PAB скорочено, крім того, він ділиться на 100 сотих і що характеризує це те, що це не самостійні гроші, а локальна версія долара США. Панамськаадміністрація випускає власні монети сотими і бальбоами, еквівалентними доларам, хоча ці валюти в США не приймаються. Також це не унікальний випадок, оскільки долари Тувалуана та Кірибаті знаходяться в однакових відносинах з австралійським доларом. Цязв’язок з доларом США сталася в 1904 році після Панамської національної конвенції. Крім того, в 2010 році в обіг надійшла монета бальбоа, з яких було випущено 40 мільйонів одиниць. Отриманняцієї валюти було негативним, і панамці засуджували її вимушене використання на шкоду банкноті США, тому валюта називалася «Мартінеллі», посилаючись на президента Панами Рікардо Мартінеллі, який її просував. Такожробилися спроби записати дві і п’ять монет бальбоа, але проект пізніше був скасований. Сьогодні в обігу знаходяться монети 1 і 5 сотих; десята, чверть з половиною бальбоа, а також одна бальбоа. В економічній сферіМіжнародний валютний фонд (МВФ) оцінює, що в 2022 році Панама, Домініканська Республіка та Центральна Америка зростуть на 4,5%, після реєстрації 9,2% зростання в 2021 році. Уперіод з січня по грудень 2021 року Панама накопичила інфляцію на 1,6%, тоді як варіація в річному обчисленні становила 2,6%, згідно з даними Національного інституту статистики та перепису населення (INEC), який ставить її в одну з країн, яка найменше постраждала від цього зростання, тобто вплив кількох країн на міжнародному рівні після проходження пандемії коронавірусу.

Рекомендуємо:

Агентства

Noticias relacionadas

La Copa de la Liga está que arde: cómo quedaron las posiciones y las próximas fechas

El día que Toño de Valdés insultó a Martinoli por su estilo de narración

Redacción Telesol Noticias

Nicaragua.- AI ve un deterioro de la situación de DDHH ante las “tácticas” del Gobierno para acallar disidentes

Please enter an Access Token