Telesol Noticias
Politica

Компанія, яка організовує невдалий концерт Nodal в Медельїні, поверне лише 20% кожного квитка

LEÓN, GUANAJUATO 23JULIO3021.-Con un lleno total Christian Nodal, cantautor de música popular mexicana se presento en la Feria de León Guanajuato. 
FOTO: ESTEBAN HERNÁNEZ /CUARTOSCURO.COM
LEÓN, GUANAJUATO 23JULIO3021.-Con un lleno total Christian Nodal, cantautor de música popular mexicana se presento en la Feria de León Guanajuato.
FOTO: ESTEBAN HERNÁNEZ /CUARTOSCURO.COM

Минуло три тижні з тих пір, як концерт Крістіана Нodal був скасований. Заостанні кілька годин організатори заходу виявили, що вони доставлять лише 20% вартості кожного квитка, стверджуючи, що концерт відбувся, за винятком презентації мексиканця.

І так, група MS, Джеррі Рівера, Джессі Урібе, Джон де ла Торре, DJ Agudelo 888, Луїс Альфонсо та DJ Morro пройшли сцену, тому згідно з інформацією Semana, яка цитує компанію Alive Productions, це рішення було прийнято після домовленості, досягнутої між залученими, гарантуючи, що 20% відповідає значенню «права на допомогу, яка пропорційна послузі, що надається організаторами».

Alive Productions також оголосили, що повернення грошей є умовним для перевірки даних, оскільки учасники повинні продемонструвати з документами придбання квитка: ім’я, посвідчення особи та електронна пошта покупця; канал, через який здійснювалася покупка; реквізити квитків та місце придбання; копія транзакція або платіжний засіб, а також банківський рахунок власника покупки.

«Прийняті повернення будуть зроблені тільки особам, які доводять вищесказане (sic)» запевнив виробник, як цитується в Semana.

(або що це було наполовину, за словами його організаторів)

26 березня мексиканський співак Крістіан Нодаль мав зустріч зі своїми послідовниками в місті Медельїн, де вони з нетерпінням чекали, коли він послухає його музичні хіти, незалежно від погоди чи часу; але музикант ніколи не з’являвся на сцені, а потім надіслав повідомлення про вибачення, стверджуючи, що за Різні причини, пов’язані з рейсами, не змогли приземлитися в столиці Антіокії, тому шоу було б скасовано.

«Сьогодні мені неможливо бути там, щоб співати їм, сьогодні я всіляко намагався дістатися до «Медалло» (Медельїн), і я не міг. Я взяв два різних літака, були технічні збої і погода була не на нашу користь. Сподіваюся, ви розумієте, що це вийшло з наших рук», – сказав він у відео, широко розповсюдженому в соціальних мережах.

Те, що сталося, засмутило людей, які стояли в черзі, пережили дощ і годинами чекали появи Нодаль, тому вони вимагали дати їм відповідь про свої бюлетені та гроші, крім того, тому що вони прокоментували, що організатори не оголосили про відсутність художника вчасно.

«Двері збиралися відкрити його о 4 годині дня, і цього не сталося. Було 7 годин вечора, і люди все ще приїжджали. Деякі ді-джеї грали, потім почав дощ, вийшов Джеррі Рівера, група MS, яка грала як 90 хвилин і, нарешті, Джессі Урібе. Було 2:20 ранку, і вся коробка почала звільнятися (sic). Нодаль не приїхав», – сказав один з присутніх невдалого концерту в інтерв’ю газеті El Tiempo.

Так 27 березня Nodal вийшов в черговий раз і запевнив, що поверне всі гроші своїм послідовникам, розуміючи, що не виконає свою прихильність.

«Від щирого серця я знаю, що слова не змінюють речей, я знаю, що гроші теж не змінюють речей, але зі свого боку я не збираюся зберігати ні копійки того, що мені заплатили за це шоу, і я збираюся повернути його повністю», – сказав мексиканський співак, додавши: «Я сподіваюся, що бізнесмени будуть шукати спосіб компенсувати мою аудиторію колумбійця за все це, що сталося, і я повторюю, що ці речі ніколи не траплялися зі мною в моїй кар’єрі».

ПРОДОВЖУЙТЕЧИТАТИ:

Noticias relacionadas

Exclusivo: el packaging de las primeras 450 mil dosis de Sputnik V ya producidas por Richmond en la Argentina

Irlanda ofrecerá más ayudas financieras específicas a partir del tercer trimestre: ministro

Cayó el “18″, supuesto líder del Cártel de Sinaloa vinculado con asesinato de candidato en Quintana Roo

Please enter an Access Token