Telesol Noticias
Politica

Лопес Гателл закликав взяти участь у клінічних випробуваннях вакцини Patria

CIUDAD DE MÉXICO, 08FEBRERO2022.- Andrés Manuel López Obrador, presidente de México, en compañía de los integrantes del gabinete de salud: Jorge Alcocer, secretario de Salud; Hugo López-Gatell, subsecretario de Prevención y Promoción a la salud; Delfina Gómez, secretaria de Educación; Marcelo Ebrard, secretario de Relaciones Exteriores, y Luis Cresencio Sandoval, secretario de la Defensa Nacional, dieron el informe semanal de “El Pulso de la Salud” donde expusieron datos en materia de vacunación y reducción de casos positivos a Covid-19. Por su parte, el subsecretario Hugo López-Gatell anunció que el registro para personas de 30-39 ya esta habilitado para la vacuna de refuerzo contra el virus Sars-Cov2.
FOTO: GALO CAÑAS/CUARTOSCURO.COM
CIUDAD DE MÉXICO, 08FEBRERO2022.- Andrés Manuel López Obrador, presidente de México, en compañía de los integrantes del gabinete de salud: Jorge Alcocer, secretario de Salud; Hugo López-Gatell, subsecretario de Prevención y Promoción a la salud; Delfina Gómez, secretaria de Educación; Marcelo Ebrard, secretario de Relaciones Exteriores, y Luis Cresencio Sandoval, secretario de la Defensa Nacional, dieron el informe semanal de “El Pulso de la Salud” donde expusieron datos en materia de vacunación y reducción de casos positivos a Covid-19. Por su parte, el subsecretario Hugo López-Gatell anunció que el registro para personas de 30-39 ya esta habilitado para la vacuna de refuerzo contra el virus Sars-Cov2. FOTO: GALO CAÑAS/CUARTOSCURO.COM

Вранці 5 квітня, на ранковій конференції, яку запропонував президент Андрес Мануель Лопес Обрадор (AMLO), голова секретаря з питань профілактики та зміцнення здоров’я (SPPS) Уго Лопес Гателл, закликав мексиканське населення взяти участь уклінічній фазі 2 Підкріплення Мексиканськавакцина проти Батьківщини COVID-19.

Заступник секретаря також повідомив, що дослідження, проведені для розробки цієї вакцини, мають значний і позитивний прогрес, особливо з точки зору її результатів, які він назвав дуже перспективним для вакцини, яка генерує високий рівень імунітету за короткий час. Навіть, за його словами, «він показує, що він перевершує»деяких вакцин, які були придбані та використані в Мексиці.

Запрошення розширено для участі у клінічному дослідженні фази 2 Підкріплення, проведеному в даний час з метою довести його ефективність як підкріплення для тих, хто вже має повний графік вакцинації. Таким чином добровольцям процесу замість застосування звичайної дози (Astra Zeneca, Sputnik, Pfizer тощо) отримають вакцину Patria.

Imagen de archivo. Una mujer se toma una selfi mientras recibe una dosis de la vacuna contra el COVID-19 Sputnik V, en Ciudad de México, México. 27 de juio de 2021. REUTERS/Toya Sarno Jordan
Imagen de archivo. Una mujer se toma una selfi mientras recibe una dosis de la vacuna contra el COVID-19 Sputnik V, en Ciudad de México, México. 27 de juio de 2021. REUTERS/Toya Sarno JordanREUTERS

Лопес Гателл прокоментував, що для людей, які беруть участь, будуть такі переваги, як моніторинг їх загального стану здоров’я та періодична діагностика COVID-19 на додаток до оцінки вакцинного імунітету, це обов’язково протягом цілого року. Реєстрацію, за його словами, можна здійснити через сторінку Національної ради з науки і техніки (Conacyt):https://patria.conacyt.mx

Основнівимоги – жити в Мехіко; бути 18 років і старше; отримали, принаймні за 4 місяці до цього, повний графік вакцинації будь-якої вакцинації проти COVID-19; не мали респіраторних захворювань протягом останніх 21 днів; і не вагітні або годували грудьми.

За словами влади, Фаза 1 продемонструвала, що вакцина Patria індукує вироблення антитіл та клітинну імунну відповідь на COVID-19. Так само він успішно пройшов доклінічні тести у живих істот та клінічне випробування Фази 1 на людях, які проводилися між 2020 і 2021 роками, які контролювалися та сертифіковані Федеральною комісією з питань захисту від ризиків для здоров’я (Cofepris).

Отримані наукові результати є дуже перспективними і свідчать про те, що розробка вакцини Patria потенційно безпечна та захищає від вірусу SARS-CoV-2.

Las personas que sean voluntarias recibirán beneficios como atención médica adicional al seguimiento de los efectos de la vacuna (Foto: José Méndez / EFE)
Las personas que sean voluntarias recibirán beneficios como atención médica adicional al seguimiento de los efectos de la vacuna (Foto: José Méndez / EFE)
EFE

У 2021 році президент Лопес Обрадор запевнив, що уповноважив Конациту 180 мільйонів песо продовжувати тестування на створення мексиканця вакцини і стверджували, що буде готова до впровадження вже до кінця того року.

Однак у вересні того ж року Марсело Ебрард, глава Міністерства закордонних справ (SRE) , повідомив, що мексиканський біолог збирався завершити клінічне випробування першої фази, тому воно не буде здійснено в грудні , як планувалося, але, відповідно до графіка, встановленого Конацитом, для цього На даний момент розвиток Патрії має бути збирається завершити Фазу 3 клінічних досліджень, сказав він.

Згідно з Національним щоденним технічним звітом про COVID-19, в Мексиці доцього дня було підтверджено 5 666 921 загальних випадків та 323 235 загальних смертей від коронавірусу. На сьогоднішній день скорочення інформації в Мексиці зареєстровано 7 616 активних випадків.

ПРОДОВЖУЙТЕЧИТАТИ:

Noticias relacionadas

“No le toca al presidente”: AMLO prevé que médicos, enfermeras y maestros sean los primeros vacunados

Jubilación anticipada: los requisitos para solicitarla y cuál será el monto del haber

Redacción Telesol Noticias

Servicio Geológico colombiano reportó fuerte temblor de 4,4 en el oriente de Colombia

Redacción Telesol Noticias
Please enter an Access Token